Microsoft Outlook’ta Bir E-postayı Ek Olarak Yollama

Microsoft Outlook'ta Bir E-postayı Ek Olarak Nasıl Yollanır?

Birkaç e-postayı tek tek iletmek veya hepsini aynı anda ek olarak gönderebilirsiniz. Bunu  Microsoft Outlook ile yapabilirsiniz. E-postaları ek olarak nasıl yönlendireceğiniz aşağıda resimli şekilde anlatacağım.

Başlamadan önce, bu özelliğin iPhone, iPad veya Android için Outlook mobil uygulamasında veya mobil tarayıcılarda kullanılamadığını unutmayın.

Outlook’u Kullanarak Bir E-postayı Ek Olarak Yollama

Microsoft Outlook‘un Windows ve Mac için yerel masaüstü uygulamasını kullanarak yeni bir e-postaya (veya yanıtladığınız bir e-postaya) bir e-posta ekleyebilirsiniz.

Bunu yapmak için, “Outlook” u başlatın ve ardından e-posta listesinde tıklayarak ek olarak iletmek istediğiniz e-postayı seçin ve açın.

Açtığınız e-postanın sağ üst tarafında (3 Nokta) şeklindeki bölüme tıklayın

Açılan Menüden “Ek Olarak İlet” seçeneğini seçin.

Görüldüğü gibi yollamak istediğimiz e-posta ek olarak yeni e-postaya eklendi artık e-postayı ek olarak alıcıya yollayabilirsiniz.

Outlook’u Kullanarak Birden Fazla E-postayı Ek Olarak Yollama

Birden fazla e-postayı ek olarak yollamak istiyorsanız, yollamak istediğiniz tüm e-postaları seçin ve Sağ tıklayın, ardından “İlet” seçeneğiniz seçin.

Görüldüğü üzere seçtiğimiz tüm e-postalar ek olarak eklendi, alıcıya artık yollayabilirsiniz.

Outlook’u Kullanarak Yanıtlanan E-postaya Farklı E-postaları Ek Olarak Yollama

Alternatif olarak, bir e- postayı yanıtlamak istiyorsanız, yanıtlamak istediğiniz e -posta listesinden e-postayı tıklayın ve ardından “Yanıtla” düğmesini tıklayın.

Ardından, eklemek istediğiniz e-postayı listeden yanıt e-postasının gövdesine sürükleyip bırakabilirsiniz.

veya

Ekle Menüsünden “Outlook Öğesi” seçeneğini seçerek eklemek istediğiniz e-postaları seçebilirsiniz.

Hepsi bu kadar umarım bu yazım size “Microsoft Outlook’ta Bir E-postayı Ek Olarak Nasıl Yollanır?” için hızlı bir bakış sağlamıştır. Herhangi bir sorunuz varsa, yorum bırakmaktan çekinmeyin

Exit mobile version