Office 365’te Dosya Paylaşımı Nasıl Yapılır ?

BÖLÜM – 1

Bağlantı Al’ı kullanarak dosya paylaşma

Kuruımsal One Drive kullanarak kurum dışında biriyle dosya paylaşmanız mümkün 1 TB lık alanınız olduğunu düşünürsek dosya paylaşım isteleri olan Dropbox ve  Wetransfer ücretisiz belli bir GB a kadar izin veriyor, oysaki Kurumsal One Drive da sınır bulunmuyor, bunu nasıl yaparım ın cevabı aşağıdaki yazıda göreceksiniz.

Burada dikkat edeceğiniz husus Kurum dışında birisiyle dosya paylaşacaksanız, (Görüntüleme bağlantısı – oturum açması gerekmez) i tıklamanız gerekiyor. 

Hesap gerekli bağlantı – düzenleme Oturum açtıktan sonra kuruluşunuzdaki kişilerin düzenleme, kopyalama veya dosya yükleme.

Görünüm bağlantı – hesap gerekli Oturum açtıktan sonra kuruluşunuzdaki kişilerin görüntüleme, kopyalamak veya dosyayı yükleyin.

Konuk bağlantıları:

Düzenleme bağlantısı – gerekli hiçbir oturum açma Kuruluşunuzun dosyayı düzenleyebilir ve kopyalayın ve dosyayı indirme olanağınız olabilir dışına kişiler. Kişiler, kopyalamak veya dosyayı karşıdan yüklemek için Microsoft hesabıyla oturum gerekebilir.

Görünüm bağlantı – gerekli hiçbir oturum açma Kuruluşunuzun dosyayı görüntüleyebilir ve kopyalayın ve dosyayı indirme olanağınız olabilir dışına kişiler. Kişiler, kopyalamak veya dosyayı karşıdan yüklemek için Microsoft hesabıyla oturum gerekebilir.

 

Exit mobile version